Warme maaltijden

In De Bilt en Bilthoven

Tafeltje Dekje levert warme maaltijden in de kernen De Bilt en Bilthoven. In de andere kernen van de gemeente worden alleen vriesverse maaltijden geleverd.

Maandag tot en met vrijdag

De warme maaltijden worden thuis bezorgd op maandag tot en met vrijdag tussen 11.45 uur en 12.45 uur. In het weekend worden er geen warme maaltijden bezorgd. U kunt ook enkele dagen een warme maaltijd bestellen.

Keuze uit verschillende menu’s

Wekelijks krijgt u van de bezorger een menulijst waarop u kunt aangeven welke maaltijden u de volgende week wilt ontvangen. U kunt kiezen uit verschillende menu’s en het is mogelijk rekening te houden met dieetwensen. De maaltijden bestaan uit een hoofdgerecht en een nagerecht. Op woensdag krijgt u ook een voorgerecht.

Afmelden

Het is prettig als wij van tevoren weten als u een keer wilt overslaan. U meldt dit twee dagen van tevoren telefonisch bij Tafeltje Dekje: 030-2288000. Ook als u met Tafeltje Dekje wilt stoppen, kunt u dit hier melden.

Koelverse maaltijden

In De Bilt en Bilthoven

Tafeltje Dekje levert ook koelverse maaltijden in de kernen De Bilt en Bilthoven. Met een koelverse maaltijd heeft u snel een heerlijke en gezonde maaltijd bij u thuis op tafel.

Vriesverse maaltijden

In de hele gemeente De Bilt

Tafeltje Dekje levert vriesverse maaltijden in alle kernen die vallen onder de gemeente De Bilt.

Aanmelden en betalen

Interesse in Tafeltje dekje?

Wilt u gebruikmaken van Tafeltje Dekje, dan kunt u zich telefonisch aanmelden: 030-2288000.