Vriesverse maaltijden

In de hele gemeente De Bilt

Tafeltje Dekje levert vriesverse maaltijden in alle kernen die vallen onder de gemeente De Bilt.

Doos met 5 tot 8 maaltijden

De vriesversmaaltijden worden geleverd in een doos met 5 tot 8 maaltijden. U kunt per week of voor meerdere weken tegelijk bestellen. Per keer bestelt u minimaal één doos met 5 maaltijden. De bezorger levert de maaltijden op een vaste dag bij u af, tussen 10 uur en 12 uur.

Ruime keuze

Onze vriesverse maaltijden zijn van goede kwaliteit. U krijgt een catalogus met een gevarieerd aanbod van maaltijden waaruit u kunt kiezen. U geeft uw keuze aan op een bestelformulier, dat u meegeeft met de bezorger.

Bewaren en bereiden

Het voordeel van vriesverse maaltijden is dat u zelf bepaalt op welke dagen en tijden u ze gebruikt. Hebt u geen diepvries, of is deze te klein, dan kunt u mogelijk een vrieskastje lenen van Tafeltje Dekje, maar de voorraad is beperkt. U verwarmt de maaltijden in een oven of magnetron.

Warme maaltijden

In De Bilt en Bilthoven

Tafeltje Dekje levert warme maaltijden in de kernen De Bilt en Bilthoven. In de andere kernen van de gemeente worden alleen vriesverse maaltijden geleverd.

Koelverse maaltijden

In de hele gemeente De Bilt

Tafeltje Dekje levert ook koelverse maaltijden in de kernen De Bilt en Bilthoven. Met een koelverse maaltijd heeft u snel een heerlijke en gezonde maaltijd bij u thuis op tafel.

Aanmelden en betalen

Interesse in Tafeltje dekje?

Wilt u gebruikmaken van Tafeltje Dekje, dan kunt u zich telefonisch aanmelden: 030-2288000.